Арсенал трябва да признае грешките, допуснати през сезона, които помогнаха

...
Арсенал трябва да признае грешките, допуснати през сезона, които помогнаха
Коментари Харесай

Рамсдейл: Арсенал трябва да се погледне в огледалото и да признае грешките си

Арсенал би трябвало да признае грешките, позволени през сезона, които помогнаха на Манчестър Сити да завоюва купата във Висшата лига, само че лондонският клуб към момента може да се гордее с класирането си за Шампионската лига, откакто последно игра в шампионата през 2017 година, сподели вратарят Аарън Рамсдейл. Въпреки че Арсенал водеше в лигата в продължение на съвсем 250 дни, опитният тим на Сити излезе на върха в най-важния миг от сезона. Рамсдейл признава, че тимът е отчаян и би трябвало да огледа във вътрешността към себе си, с цел да разбере за какво се е провалил в борбата за купата. Утешителният факт е, че " артилеристите " са в челната четворка за първи път от 2016 г. 

„ Футболът в Шампионската лига в началото беше първата ни цел при започване на сезона. Успяхме да го реализираме за първи път от шест или седем години. Избутахме този тим на Манчестър Сити до дъно, който завоюва купата пет пъти за шест години. Разочарованието няма да пристигна от това, че не спечелихме лигата, то ще пристигна от метода, по който приключи всичко. Наистина ще се гордеем със себе си, само че би трябвало да се погледнем в огледалото и би трябвало да сме първите, които ще признаят грешките си и къде сме сбъркали, тъй като по този начин се учим и ставаме по-добри “, добави Рамсдейл. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР