Арсенал спечели с 3:1 домакинството си на Милан в мач-реванш

...
Арсенал спечели с 3:1 домакинството си на Милан в мач-реванш
Коментари Харесай

"Арсенал" прегази "Милан" и продължава да мечтае

" Арсенал " завоюва с 3:1 семейството си на " Милан " в мач-реванш от 1/8-финалите в Лига Европа и подпечата мястото си в топ 8 на шампионата. " Артилеристите " се постановиха с 2:0 в първия дуел на " Сан Сиро " и по този начин с общ резултат 5:1 не престават да бленувам за трофея, който ще им обезпечи непосредствено място в групите на Шампионска лига следващата година.

Отборът на " Милан ", който изоставаше с два гола след първия конфликт в Италия, можеше да открие резултата още в първата минута, само че Андре Силва пропусна.

Именно " росонерите " откриха резултата по-късно повече от половин час игра. Автор на попадението стана Хакан Чалханоглу, който не остави шансове на Давид Оспина с удар отвън наказателното поле.

Непосредствено по-късно за " Арсенал " беше отсъдена противоречива дузпа, откакто Дани Уелбек се строполи на тревата. Именно Уелбек означи за 1:1, след тъкмо осъществяване от бялата точка.

В 71-ата минута " Арсенал " на процедура си обезпечи присъединяване в следващта фаза на шампионата. Гранит Джака стреля, Донарума не се намеси по най-хубавия метод и трябваше да вади топката от вратата си за повторно.

В 86-ата минута Дани Уелбек вкара втория си гол в мача, оформяйки крайния резултат - 3:1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР