Арсенал ще играе без традиционното си червено на първия екип,

...
Арсенал ще играе без традиционното си червено на първия екип,
Коментари Харесай

Арсенал показа жестоко трико за следващия си мач

Арсенал ще играе без обичайното си алено на първия екип, носейки напълно бели линии против Нотингам Форест като част от акция против нападенията с ножове.

Клубът и спортният производител на екипи Адидас употребяват линията като част от акцията „ Никога повече алено “, която ще бъде носена на „ Сити Граунд “ за дуела от третия кръг на шампионата ФА Къп в неделя. Екипът няма да бъде продаван, като вместо това ще бъде употребен за удостояване на тези, които имат позитивен принос към обществото си, и е обвързван с работата, свършена по „ Арсенал в обществото “ от клуба, с поддръжка от Йън Райт и Идрис Елба.

„ Идеята Арсенал да излезе с напълно бял екип и да каже „ Никога повече алено “ да се надяваме ще накара хората да си помислят „ Почакай малко, какво се случва тук? “ – по-късно ще погледнат повече и ще се опитат да открият още. Надявам се да това да бъде последвано от други клубове и да въодушеви нови хрумвания за съдействие, и вложения в практични хрумвания за подкрепяне младежите, без значение дали става въпрос за футболни терени или юношески центрове като този, в който отидох във Форест Гейт, където практикувах спорт и се влюбих във кино лентата “, стартира артистът Елба за Sky Sports.

„ Трябва да даваме на младежите, изключително на младежите, нова алтернатива и опция на нападенията с ножове и бандите. Става въпрос за това, което можем да им дадем като алтернатива. Причините, заради които Адидас и Арсенал вършат това, в действителност ме сграбчи. Имам доста почитатели измежду младежите и хората постоянно ми споделят: „ Идрис, ти излезе от същото място, от което излязох и аз, по какъв начин го направи? “ И същото се отнася и за футболистите. Да видиш тези два колоса да споделят, че желаеме да създадем нещо доста, характерно за културата на футбола, това споделя, че ние следим, нас ни е грижа, желаеме да създадем нещо – това в действителност ме сграбчи “, приключи той.

To build on the community outreach work has been doing for decades, we’ve been working with to invest in safe spaces and to give more opportunities to support our young people. To inspire young people.

Read more, here
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР