Арсенал ще бъде без нападателите си Пиер-Емерик Обамеянг и Александър

...
Арсенал ще бъде без нападателите си Пиер-Емерик Обамеянг и Александър
Коментари Харесай

Арсенал без две от звездите си срещу Евертън

Арсенал ще бъде без нападателите си Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет за мача в петък против Евертън. Добрата вест за "артилеристите " е завръщането на норвежкия водач Мартин Йодегор.

Норвежецът стартира занимания на омекотен режим след контузия на глезена и към момента не е ясно за какъв брой минути игра ще бъде подготвен.

Обамеянг, който е и титулярен капитан на Арсенал, към момента се възвръща след преболедувана малария, с която се болести предишния месец при завръщането си в националния тим на Габон. Той стартира тренировки, само че към момента не е изцяло подготвен.

Френският нападател Лаказет, който се контузи по време на равенството 1:1 с Фулъм в неделя, има разтежение от вътрешната на лявото бедро.

От клуба прецизираха, че бранителят Давид Луис показва добър напредък след получената контузия на коляното и се надяват, че ще стартира леки тренировки идната седмица. Докато за бекът Киърън Тиърни упованията са да бъде на терена до 2-3 седмици, защото става дума за наравянаве на коленни връзки.

"Артилеристите " са на 9-о място в класирането на Висшата лига, на 3 точки зад Евертън, който се намира пред тях.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР