Арсенал се класира за четвъртфиналите на турнира за Купата на

...
Арсенал се класира за четвъртфиналите на турнира за Купата на
Коментари Харесай

Арсенал отново пребори Ливърпул след дузпи за 1/4-финал

Арсенал се класира за четвъртфиналите на шампионата за Купата на Лигата, откакто в профил Ливърпул след осъществяване на дузпи с 5:4.
Джо Уилък означи победната дузпа, която прати Арсенал в 1/4-финалите.

Срещата на „ Анфийлд " бе повтаряне на конфликта сред двата отбора от понеделник вечер във Висшата лига, в който мърсисайдци победиха след 3:1. Двата тима бяха създали доста промени в редиците си, пазейки сили за срещите от вътрешния шампионат в края на седмицата, като играта бе равностойна през целия дуел. И Ливърпул, И Арсенал имаха своите положителни шансове, като домакините уцелиха греда в края на първата част посредством Такуми Минамино, до момента в който изстрел с глава на Роб Холдинг от близка отдалеченост бе вещо отразен от Адриан.

В последна сметка се стигна до рулетката на дузпите, където „ алените " получиха предимство след избавената дузпа на Мохамед Елнени, само че пропуски на Дивок Ориги и Хари Уилсън пратиха „ артилеристите " във етапа на последните осем. Там техен противник ще бъде носителят на трофея Манчестър Сити, отреди тегленият чоп след края на мачовете в четвъртък. Арсенал още веднъж надделя Ливърпул след дузпи, сходно на случилото се за Къмюнити Шийлд през август.

Останалите двойки опълчват Евертън - Манчестър Юнайтед, Стоук - Тотнъм и Брентфорд - Нюкасъл. Срещите ще се играят на 22/23 декември.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР