Арсенал се изправя срещу Пари Сен Жермен в поредна контрола,

...
Арсенал се изправя срещу Пари Сен Жермен в поредна контрола,
Коментари Харесай

Арсенал - Пари Сен Жермен

Арсенал се изправя против Пари Сен Жермен в поредна контрола, която е част от шампионата International Champions Cup. Мачът е в Сингапур и стартира в 14:35 часа.

Преди няколко дни в първата си инспекция в Далечния Изток “топчиите” отстъпиха на Атлетико Мадрид с 1:3 след дузпи. Преди седмица пък ПСЖ загуби със същия резултат от Байерн (Мюнхен) в спаринг в Австрия.

Постепенно лондончани стартират да залагат на главните си играчи, които възобновиха тренировки след Мондиала. Титуляр за Арсенал през днешния ден е Месут Йозил, за който това ще са първи минути за лятото след фиаското с Германия в Русия. Той даже е капитан през днешния ден, с което треньорът Унай Емери демонстрира, че ще се опита да му помогне да превъзмогне сложния миг след отдръпването му от Бундестима. Пиер-Емерик Обамеянг води офанзивата на англичаните, а в предни позиции ще са още нигерийският национал Алекс Иуоби и Хенрих Мхитарян.

Le vestiaire du National Stadium est prêt! #ICC2018#PSGAsiaTour pic.twitter.com/1jayCBZ4oB
— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) July 28, 2018
ПСЖ е по-назад с подготовката и по тази причина и през днешния ден ще забележим главно юноши. Титуляри от водещите играчи са единствено Джанлуиджи Буфон, Адриен Рабио и Ласан Диара.

Съставите:

АРСЕНАЛ: Лено, Белерин, Мустафи, Сократис, Коласинак, Елнени, Гендузи, Иуоби, Мхитарян, Йозил, Обамеянг

ПСЖ: Буфон, Мбе Со, Жоржен, Риман, Нсоки, Диара, Нкунку, Рабио, Бернед, Туфики, Уеа

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР