Арсенал продължава търсенето на нов нападател. "Артилеристите" изглежда загубиха битката

...
Арсенал продължава търсенето на нов нападател. "Артилеристите" изглежда загубиха битката
Коментари Харесай

Арсенал заменя Оба със звезда на Порто?

Арсенал продължава търсенето на нов нападател. "Артилеристите " наподобява изгубиха борбата за Душан Влахович, който е пред трансфер в Ювентус. На "Емиратс " не съумяха да договорят и втората си цел Лука Йович, който ще доиграе сезона в Реал Мадрид.

Лондончани имат интерес и към Александър Исак и Доминик Калвърт-Люин, само че тяхното привличане също наподобява много комплицирано през януари. Затова в клуба считат да насочат напъните си към Мехди Тареми от Порто, написа "Дъ Канари Лийкс ".

От Арсенал считат да предложат много екстравагантна договорка на "Драконите ". Англичаните ще опитат да разменят Пиер-Емерик Обамеянг за 29-годишния иранец. Габонецът влезе в спор с мениджъра Микел Артета, след което загуби капитанската си лента и се трансформира в твърда запаса, като не е записал и минута от 6 декември насам. На "Емиратс " се чудят по какъв начин да се отърват от него и възможна договорка с Порто може да се окаже добра алтернатива и за двете страни. Идеята е той да отиде чартърен в португалския отбор, като Тареми също премине чартърен при лондончани.

Не е ясно обаче дали Обамеянг ще се съгласи на сходен трансфер. 32-годишният нападател към този момент отхвърли предложение от Саудитска Арабия. Интерес към него имаше и от Милан, само че той изиска много сериозна заплата, която наподобява ще провали договорката.

В същото време Тареми прави мощен сезон с екипа на Порто. Той има 11 гола и 7 асистенции в 19 мача в Примейра лига на Португалия. В контракта му има уговорка за откупуване на стойност 60 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР