Арсенал приема Брайтън на Емиратс“ в двубой от 36-ия кръг

...
Арсенал приема Брайтън на Емиратс“ в двубой от 36-ия кръг
Коментари Харесай

Съставите на Арсенал и Брайтън

Арсенал приема Брайтън на „ Емиратс “ в дуел от 36-ия кръг на Премиър лийг. „ Артилеристите “ се нуждаят наложително от триумфа, с цел да запазят нежни очаквания за купата, защото по-рано през днешния ден първенецът Манчестър Сити победи Евертън като посетител и дръпна с четири точки пред лондончани. Брайтън пък ще опита да реагира след срамното проваляне точно от „ карамелите “ при започване на седмицата. Освен това отборът на Де Дзерби продължава да се бори за място в евротурнирите.

Микел Артета е направил единствено една смяна от мача с Нюкасъл преди седмица. Тя е предстояща, откакто стана ясно, че Олександър Зинченко получи травма и няма да бъде разполагаем до края на сезона. На мястото му стартира Киърън Тиърни.

Роберто Де Дзерби е подхванал четири корекции след тежкото проваляне от Евертън. Контузеният Адам Уебстър е сменен от Леви Колуил. Енсисо, Гилмор и Фъргюсън също стартират.

Арсенал: Рамсдейл, Уайт, Кивиор, Габриел, Тиърни, Жоржиньо, Джака, Сака, Йодегор, Мартинели, Жезус

Брайтън: Стийл, Грос, Дънк, Колуил, Еступинан, Гилмор, Кайседо, Мак Алистър, Енсисо, Фъргюсън, Митомо

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР