Арсенал прекрати поредицата си от загуби във Висшата лига от

...
Арсенал прекрати поредицата си от загуби във Висшата лига от
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Арсенал играят скучно равенство, за да предадат предимството на Ливърпул за титлата - 5 точки за разговори

Арсенал приключи поредицата си от загуби във Висшата лига от Манчестър Сити, само че не съумя да нанесе нокаутиращия удар, от който се нуждаеше, с цел да се върне на върха на масата.

Артилеристите дойдоха на стадион " Етихад " на фона на осем следващи победи в лигата, само че не нанесеха удар на съперниците си, които ги бяха победили седем следващи пъти преди този момент вкъщи в лига. Сити удължи серията си без загуба вкъщи до 39 мача във всички надпревари, само че изостават с три точки от Ливърпул с девет мача преди края на борбата за купата, до момента в който Арсенал е с точка по-добре.

В скучно първо полувреме, най-хубавият късмет падна на Нейтън Аке, само че той не съумя да генерира никаква мощ при удара си с глава от близка отдалеченост от корнер. Най-добрите откривания на Арсенал паднаха на Габриел Жезус, който уцели страничната мрежа с полушанс на задната греда.

Пеп Гуардиола и Микел Артета вкараха атакуващи играчи от пейката, само че към момента имаше малко за реализиране разчувствани през второто полувреме,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР