Арсенал постигна категорична победа с 3:0 при визитата си на

...
Арсенал постигна категорична победа с 3:0 при визитата си на
Коментари Харесай

Арсенал се разправи с Фулъм на старта на Висшата лига

Арсенал реализира безапелационна победа с 3:0 при визитата си на Фулъм, на „ Крейвън Котидж “ в първия мача от 1-ия кръг на британската Висшата лига. „ Артилеристите “ направиха безапелационен дуел, в който не оставиха подозрения по отношение на превъзходството си.

Арсенал поведе в резултата още в 8-ата минута. Уилиан насочи удар, който бе отразен от вратаря на Фулъм Марек Родак, само че по-късно при добавката Александър Лаказет не пропусна да вкара.

Само няколко секунди по-късно на Марек Родак се наложи още веднъж да се намесва и да избавя удар на Уилиан.

Пред Гранит Джака се откри доста добра опция в 21-ата минута, само че ударът му не бе прецизен.

Уилиан стреля от фаул от границата на наказателното поле на Фулъм в 28-ата минута, само че топката срещна десния непряк дирек на вратата на Родак.

Пиер-Емерик Обамеянг получи доста добра опция в 37-ата минута, само че ударът му с левия крайник не затрудни Родак, който съумя избави.

Арсенал удвои своята преднина в 49-ата минута, когато Уилиан центрира от корнер в наказателното поле на Фулъм, където новото попълнение Габриел Магаляеш засече топката с глава и я вкара във вратата на Родак.

Арсенал означи трети гол в 57-ата минута. Уилиан със страховит диагонален пас откри Обамеянг, който с доста обмислен удар вкара топката в горния ляв ъгъл на вратата на Родак.

Александър Лаказет насочи подъл удар в 72-ата минута, само че ударът му бе отразен от Родак.

В идващия кръг Арсенал е хазаин на Уест Хем, а Фулъм гостува на Лийдс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР