Арсенал посреща Порто в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига. Двубоят

...
Арсенал посреща Порто в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига. Двубоят
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арсенал срещу Порто - съставите

Арсенал посреща Порто в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига. Двубоят е с начален час 22:00 и може да го наблюдавате НА ЖИВО на Gong.bg, където ще ви създадем съпричастни към конфликта минута по минута.

Арсенал е в страхотна форма, като към този момент оглави класирането във Висшата лига. " Артилеристите " изгубиха първата среща от Порто с 0:1, само че ще се надяват на личен терен да имат нужната поддръжка от трибуните и да извърнат развоя на конфликта. Арсенал се е прицелил в класиране напред, само че отборът на Микел Артета има единствено две провали пред лична аудитория във всички шампионати от началото на сезона.

Порто изостава в борбата за купата в португалското състезание, само че може да шокира именития си противник, в случай че го в профил от Шампионската лига. " Драконите " играят атакуващ футбол и имат мощно нахлуване, само че ще би трябвало да се осланят най-вече на положителната си игра в отбранителен проект и да се стараят да не позволяват леки неточности, позволяващи шансове за съперника.

22,00 /

Рефер: Клеман Тюрпен (Франция)

Стадион: " Емирейтс " (Лондон, Англия)

Арсенал:  22 Давид Рая – 4 Бен Уайт, 2 Уилиям Салиба 6 Габриел Магаляес, 15 Якуб Кивиор – 8 Мартин Йодегаард, 41 Деклан Райс, 20 Жоржиньо – 7 Букайо Сака, 29 Кай Хавертц, 19 Леандро Тросар

Треньор: Микел Артета

Порто:  99 Диого Коща – 18 Уендел, 31 Отавио, 3 Пепе, 23 Жоао Марио – 22 Варела, 16 Нико Гонсалес – 11 Пепе, 13 Галено, 10 Франсиско Консейсао – 30 Еванилсон

Треньор: Серджио Консейсао

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР