Арсенал посреща Евертън от 22:0 часа в отложен мач от

...
Арсенал посреща Евертън от 22:0 часа в отложен мач от
Коментари Харесай

Съставите на Арсенал и Евертън

Арсенал посреща Евертън от 22:0 часа в отсрочен мач от 7-ия кръг на Премиър лийг. " Топчиите " имат опция още веднъж да усилят разликата пред втория в класирането Манчестър Сити на 5 точки, а също така ще търсят реванш против " карамелите " за загубата с 0:1 на " Гудисън Парк " преди месец.

Двете следващи победи при гостуванията на Астън Вила и Лестър демонстрираха, че Арсенал е преодолял спешния интервал и е подготвен да брани първата позиция. Отборът на Микел Артета обаче завоюва единствено едно от последните си 4 турнирни семейства и сигурно не чака елементарен дуел против застрашения от изпадане Евертън.

Евертън идва на " Емиратс " след домакинско проваляне от Астън Вила, оставило тима на 18-ата позиция в подреждането. " Карамелите " са един от най-слабите посетители през сезона, а също така ще се изправят против историята, тъй като в ерата на Премиър лийг в никакъв случай не са побеждавали на непознат терен водача в класирането.

Арсенал излиза със същите 11, които започнаха и против Лестър през уикенда. Габриел Мартинели, Ленадро Тросар и Букайо Сака са тримата в предни позиции, а Еди Нкетия е измежду запасите. Томас Партей също не е титуляр за сметка на Жоржиньо, който ще си партнира с Гранит Джака и Мартин Йодегор в средата на терена. Бранителите пред Аарън Рамсдейл са Бен Уайт, Вилиам Салиба, Габриел Магаляеш и Олександър Зинченко.

В стартовия състав на Евертън има единствено една смяна спрямо последния мач: на мястото на Конър Коуди в центъра на отбраната Шон Дайч е дал своя вот доверие на Майкъл Кийн. Нийл Мопе е единственият чист нападател на " карамелите ", а по фланговете ще играят Дуайт Макнийл и някогашният футболист на Арсенал Алекс Иуоби.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР