Арсенал победи Стоук Сити с 3:0 в мач от 31-ия

...
Арсенал победи Стоук Сити с 3:0 в мач от 31-ия
Коментари Харесай

Арсенал помете Стоук за четвърт час

Арсенал победи Стоук Сити с 3:0 в мач от 31-ия кръг на Висшата лига. Две попадения осъществя Пиер-Емерик Обамеянг, а едно добави сътрудника му в офанзива Александър Лаказет.

Успехът не пристигна толкоз елементарно, защото " артилеристите " трябваше да чакат заключителния четвърт час, до момента в който преодолеят пазилия ужасно в този мач - Джак Бътланд.

Първата част мина под знака на спокойствието, а в символ на митинг огромна част от седалките на " Емирейтс " останаха празни, с което част от почитателите сподели, че желае смяна, която включва оставка на Арсен Венгер.

На терена обаче не се случи нищо кой знае какъв брой, като се изключи няколко удари отвън отдалеченост и една топка, която кацна на гредата на вратата на Стоук.

През вторите 45 минути обаче " топчиите " подвигнаха оборотите, а Мохамед Елнени пропусна страховит късмет в средата на полувремето, когато Бътланд мазета негов удар от придвижване от точката на дузпата.

Шакири тресна гредата малко по-късно за гостите, а минути по-късно Арсенал ликуваше!

Месут Йозил падна в наказателното поле и съдията отсъди дузпа, която бе осъществена от Обамеянг - 1:0!

Последваха пропуски на Мхитарян и Обамеянг, само че последният вкара за повторно в 85-ата минута за 2:0 с компактен удар съвсем фронтално против вратата!

До края на мача остана време и за още един гол от дузпа - дело на Александър Лаказет, който оформи крайното 3:0 за Арсенал!

Арсенал - Стоук 3:0

1:0 Обамеянг 75`-д.
2:0 Обамеянг 86`
3:0 Лаказет 89`-д.

 Снимка 348587
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР