Арсенал победи с 4:0 като гост Славия (Прага) в в

...
Арсенал победи с 4:0 като гост Славия (Прага) в в
Коментари Харесай

Арсенал превзе с лекота крепостта Прага

Арсенал победи с 4:0 като посетител Славия (Прага) в в мач-реванш от четвъртфиналите на Лига Европа. Първата среща приключи при резултат 1:1 в Северен Лондон и това наподобява стимулира " артилерстите ".

Никола Пепе, Александър Лаказет и Букайо Сака отхвърлиха чехите небрежно от опозиция в тази среща. Лаказет постави точка на разногласието в 77-та минута. Представянето на Славия довечера е в прорез с превъзходството през целия сезон досега.

Домакините впечатляват в страната си, а в Лига Европа отстраниха два английски клуба - Лестър и Рейнджърс.

Гостите започнаха по брилянтен метод срещата и взеха решение всичко в границите на първите 20 минути. Пепе даде звук за головото шоу, а в 21-та Александър Лаказет вкара от дузпа, откакто Якуб Хромада извърши нарушаване в личното си наказателно поле. Три минути по-късно всичко в срещата привидно завърши, а Букайо Сака направи резултата типичен - 3:0.

Чешкият отбор насочи няколко неточни удара през второто полувреме, само че по този начин и не успяваше да сътвори действително състояние пред гола.

Така се стигна до 77-та минута, когато гостите сложиха точка на всичко. След следващата добра офанзива на " артилеристите ", топката стигна до краката на Лаказет, който не се поколеба да направи резултата 4:0.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР