Арсенал победи Манчестър Юнайтед в много атрактивен двубой на Емиратс“.

...
Арсенал победи Манчестър Юнайтед в много атрактивен двубой на Емиратс“.
Коментари Харесай

Юнайтед рухна в края срещу Арсенал

Арсенал победи Манчестър Юнайтед в доста атрактивен дуел на „ Емиратс “. „ Артилеристите “ надделяха манчестърци с 3:2 в последния мач от неделния ден във Висшата лига.

„ Червените дяволи “ откриха в 17-ата минута с прекрасен удар на Маркъс Рашфорд от разстояние. Радостта им търпя едвам седем минути, преди Еди Нкетия да изравни с глава.

През втората част функциите се размениха и „ артилеристите “ реализираха цялостен поврат. Букайо Сака също като Рашфорд сподели, че може да стреля отдалеко и направи 2:1. Този път лондонският отбор се радва малко, като в 59-ата минута Аарън Рамсдейл позволи сериозна неправилност при центриране от корнер, а от това се въпзолзва Лисандро Мартинес, осъществил първия си гол с екипа на Юнайтед.

В самия завършек на дуела Еди Нкетия направи 3:2. Попадението бе тествано с ВАР при две обособени ситуции, само че засада нямашe и Северен Лондон можеше да ликува.

С успеха Арсенал събра 50 точки от 19 срещи. На втора позииця е първенецът Манчестър Сити с 45 пункта и мач повече, а градският им конкурент Юнайтед е четвърти с 39.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР