Арсенал победи Ланс с 6:0 в мач от 5-ия кръг

...
Арсенал победи Ланс с 6:0 в мач от 5-ия кръг
Коментари Харесай

Арсенал си гарантира първото място в група В с разгром над Ланс

Арсенал победи Ланс с 6:0 в мач от 5-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. " Артилеристите " означиха пет попадения през първата половина от срещата.

" Топчиите " постановиха домашен напън на стадион " Емиратс " в Лондон и откриха резултата в 13-ата минута с попадение на Кай Хаверц.

Не след дълго Габриел Жезуш удвои преднината на лондончани с удар по земя в левия ъгъл. В идната офанзива Букайо Сака също записа името си измежду голмайсторите, откакто отбита топка от Брис Самба попадна на пътя му и се отби от неговото тялото.

Възпитаниците на Микел Артета продължиха да " удрят желязото, до момента в който е горещо " и натрупаха още по-убедителен задатък. Габриел Мартинели показва добър дрибъл и направи резултата 4:0 с фалцов удар в далечния ъгъл.

Гостите също демонстрираха, че могат да нападат, само че удар от отдалеченост на Факундо Медина се отби от дясната греда.

Преди почивката Мартин Йодегард също сподели головите си качества и взе образец от своите съотборници в нападението на столичани, с цел да се разпише.

След почивката резервата Жоржиньо бе прецизен от дузпа, след нарушаване против Габриел Мартинели.

Арсенал остава на челната позиция в класирането в група " В " с актив от 12 точки. Ланс заема 3-ото място в подреждането с 5 пункта.

В другия мач от групата с 3:2.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР