Арсенал победи като гост Лестър в 1/16-финален мач от турнира

...
Арсенал победи като гост Лестър в 1/16-финален мач от турнира
Коментари Харесай

Арсенал победи като гост Лестър в мач за Купата на Лигата

Арсенал победи като посетител Лестър в 1/16-финален мач от шампионата за Купата на Лигата на Англия. Победата пристигна с помощта на автогол на Кристиан Фукс при започване на второто полувреме. В края Един Нкетия оформи крайното 0:2.

И двамата наставници Микел Артета и Брендън Роджърс заложиха на доста аварийни играчи. Мачът на " Кинг Пауър Стейдиум " по-скоро приличаше на подготовка. Липсата на аудитория даваше опция на по-любопитните фенове да слушат командите на треньорите и някои диалози сред футболистите.
 Лестър - Арсенал, онлайн онлайн
Лестър - Арсенал 0:1, автогол на Фукс

Мачът съставлява забавен конфликт на двама отлични мениджъри - Брендън Роджърс и Микел Артета

Играчите на Арсенал повече търсеха гола, само че през първото полувреме Джеймс Мадисън се регистрира с една греда за Лестър. Имаше и една неотсъдена дузпа за гостите за нарушаване против Букайо Сака.
 Снимка 497456
Източник:

След почивката " топчиите " натиснаха. В 57-ата минута топката се удари в крайници на Кристиан Фукс и влезе във вратата на Лестър за 0:1. Преди това Пепе нацели греда под дребен ъгъл. Топката се върна във французинът, който подаде паралелно на вратата, с цел да провокира грешката на Фукс.

Попадението внесе живец в играта на домакините. Те пробваха да осъществят напън. Стигна се до сериозен пропуск на Перес, който от чиста позиция не можа да уцели вратата след удар с глава.

В 90-атата минута Един Нкетия добута топката във вратата за 0;2. Вратарят Дани Уорд по този начин и не реагира в леко комичната обстановка.

Така Арсенал съвсем несъмнено ще има късмет за реванш против Ливърпул за миналогодишното отпадане след равенството 5:5. Утре " мърсисайдци " ще играят с непретенциозния Линкълн Сити. При победа те ще бъдат домакини на осминафинала идната седмица.
 Снимка 497454
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР