Арсенал победи Челси със 7:6 след изпълнение на дузпи в

...
Арсенал победи Челси със 7:6 след изпълнение на дузпи в
Коментари Харесай

"Арсенал" излъга "Челси" след трилър с дузпи

" Арсенал " победи " Челси " със 7:6 след осъществяване на дузпи в мач от програмата на International Champions Cup. Редовното време приключи 1:1 с помощта на гол в добавеното продължение на Александър Лаказет.

В първите 20 минути " Челси " бе стопанин на терена, а бранителите на " артилестите " изнемогваха. Така още в 5-ата минута Антонио Рюдигер вкара хубав гол с глава след центриране от корнер на Сеск Фабрегас.
Снимка: Reuters
Постепенно играчите на Унай Емери се посъвзеха и започнаха да поглеждат към вратата на противника, въпреки че не насочиха нито един сериозен удар. Първата част ще се запомни и със избавената от Петер Чех дузпа, изпълнена от Алваро Мората.

В 57-ата минута Рюдигер можеше да се разпише за повторно. Той още веднъж се оказа непокрит в наказателното поле, само че за шанс на " Арсенал " топката мина настрана от вратата.
Снимка: Reuters
В 75-ата минута Александър Лаказет пропусна отлична опция за равнене, а малко по-късно 18-годишният вратар на " сините " Марчин Булка отрази мощен удар от близко на Иуоби.

В добавеното време обаче Лаказет изравни и прати мача в дузпи, които бяха извоювани от " топчиите ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР