Арсенал победи Барселона с 5:3 в контролна среща в Лос

...
Арсенал победи Барселона с 5:3 в контролна среща в Лос
Коментари Харесай

Арсенал победи Барселона в шоу с осем гола

Арсенал победи Барселона с 5:3 в контролна среща в Лос Анджелис. Испанският отличник и британският вицешампион направиха същинско шоу за феновете.

Роберт Левановски откри за каталунците с добавка от близко в седмата минута. Той вкара, откакто удар на Рафиня беше блокиран от вратаря Аарън Рамсдейл. Букайо Сака изравни в 13-ата минута след неточност в отбраната на Барселона. Девет минути по-късно Сака пропусна да даде задатък на островитяните от дузпа, като стреля в навън.

След малко повече от половин час игра Рафиня вкара за 1:2 след осъществяване на директен свободен удар. Топката се отклони от Мартин Йодегор в стената и подлъга Рамсдейл, който не съумя да избави. Две минути преди почивката Арсенал още веднъж изравни. Сака проби и центрира, Йодегор засече с глава, а  продължи към мрежата.

В 56-ата минута артилеристите поведоха за първи път. Леонардо Тросард навлезе в наказателното поле и с удар по диагонала преодоля аварийния пазач Иняки Пеня. Отново Тросар осъществя за 4:2 в 78-ата минута.

Малко по-късно Барселона удари греда, а Феран Торес въпреки всичко понижи за 3:4 в 88-ата минута. Секунди преди края Фабио Виейра оформи крайното 5:3 с прекрасен удар от към 25 метра.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР