Арсенал планира да се върне при звездата на Реал Сосиедад

...
Арсенал планира да се върне при звездата на Реал Сосиедад
Коментари Харесай

Арсенал „склонен да плати клауза за прекратяване на 50 милиона паунда“, за да подпише с играч, който някога ги пренебрегна

Арсенал възнамерява да се върне при звездата на Реал Сосиедад Мартин Зубименди, макар обстоятелството, че халфът отхвърли трансфер в Емирейтс предишното лято.

Смяташе се, че Микел Артета е подготвен да отдели £50 милиона за 24-годишния състезател предходната година и макар че топчиите реализираха доста дребен прогрес с първия си опит да го подпишат, те не бяха възпрени. За разлика от това, тъкмо преди началото на календарната година испанското издание SPORT съобщи, че Арсенал остава твърдо в конкуренцията за подписа на Зубименди.

Съобщава се, че севернолондончани възнамеряват януарски набег за звездата на Сосиедад, макар че Арсенал неизбежно не е единственият голям клуб, който се интересува от испанския национал. Смята се, че Барселона в тежка категория от Ла Лига също е в микса.

В последна сметка може просто да се сведе до това кой първи ще задейства клаузата за освобождение на Zubimendi. £50 милиона си остава магическото число и в йерархията на Сосиедад нараства убеждението, че дните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР