Арсенал откри сезона във Висшата лига с победа с 0:2

...
Арсенал откри сезона във Висшата лига с победа с 0:2
Коментари Харесай

Артета вижда промяна в Арсенал за юбилейната му победа №50 начело на клуба

Арсенал откри сезона във Висшата лига с победа с 0:2 над Кристъл Палас, а това даде мотив на мнозина да видят същинска смяна в държанието на „ артилеристите “. Микел Артета в това време чества своята победа №50 в клуба и самичък регистрира, че отборът му е постигнал ново равнище на дисциплинираност.

„ На „ Селхърст Парк “ се побеждава с самообладание и ние проявихме тъкмо това. Такъв нрав желая да изградя в тима. Искам по-често да побеждаваме против сходни противници “, сподели Артета в изявлението си след мача, представен от Sky Sports.

Особено усещане за „ топчиите “ направи Уилям Салиба, който след 3 години най-сетне дебютира в британския шампионат. Централният защитник получи наградата за „ Играч на мача “, тъй като бе същински стожер в защитата и в това време участваше в построяването на офанзивите от техния зародиш.

Успехът за Микел Артета го слага под №2 във безконечната ранглиста на Арсенал за най-бързо постигане до 50 победи. Той го стори в своя мач №98 отпред. Първи несъмнено е легендата Арсен Венгер, който имаше потребност от 94 срещи за същия брой победи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР