Арсенал няма да успее в надпреварата за титлата във Висшата

...
Арсенал няма да успее в надпреварата за титлата във Висшата
Коментари Харесай

Дани Мърфи управлява едната страна от надпреварата за титлата във Висшата лига поради три мача

Арсенал няма да успее в конкуренцията за купата във Висшата лига за втори следващ сезон съгласно Дани Мърфи, като някогашната звезда на Ливърпул счита, че три уредите може да костват на артилеристите.

Мърфи допуска, че мачове като посетител на Тотнъм и Манчестър Юнайтед, в допълнение към пътуването този уикенд до стадион „ Амекс “, с цел да се изправи против Брайтън, ще накарат тима на Микел Артета да се провали в устрема си. Арсенал победи и Манчестър Сити, и Ливърпул вкъщи този сезон и приключи наедно против своите противници за купата като посетител, само че Мърфи счита, че въпреки всичко ще се провалят.

Отборът от северен Лондон сега е на втора позиция, две точки зад Ливърпул и една пред Манчестър Сити. И трите тима имат осем оставащи мача и вземат участие в Европа, само че единствено Сити ще претърпи спиране от ФА Къп.

Победа против Чайките ще изведе Арсенал на върха в лигата, най-малко до момента в който Ливърпул не се изправи против Манчестър Юнайтед. Независимо от резултата, Мърфи е удовлетворен да види Си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР