Арсенал няма да прибързва с връщането на Габриел Жезуш на

...
Арсенал няма да прибързва с връщането на Габриел Жезуш на
Коментари Харесай

Арсенал няма да бърза със завръщането на Габриел Жезус

Арсенал няма да прибързва с връщането на Габриел Жезуш на терена, безапелационен бе мениджърът на “артилеристите ” Микел Артета. Бразилецът стартира още веднъж тренировки, откакто се контузи по време на Мондиала в Катар в мача против Камерун.

" Ще се постараем да не прибързваме с него. Искаме ясно мнение за готовността му да играе и за това по кое време той ще се почувства удобно да го прави ", съобщи Артета преди мача от Лига Европа против Спортинг (Лисабон).

" За момента всичко се движи добре. Той би трябвало да си върне увереността и физическата форма, с цел да играе умерено. Когато е подготвен да го прави, тогава ще го хвърлим в багра ", добави мениджърът на Арсенал.
 Жезус ще пътува с Арсенал за Лисабон Жезус ще пътува с Арсенал за Лисабон
Артета добави, че Фабио Виейра е с възпалено гърло, само че ще бъде на негово разположение за мача. Киърън Тиърни, Еди Нкетия и Леандро Тросар отсъстваха от тренировката в сряда, само че също са в групата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР