Арсенал направи пълен обрат и надви Кьолн с 3:1 на

...
Арсенал направи пълен обрат и надви Кьолн с 3:1 на
Коментари Харесай

Арсенал с обрат над Кьолн в нощта на лудите "козли"

Арсенал направи цялостен поврат и надделя Кьолн с 3:1 на " Емирейтс " в първи мач за тима от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят обаче ще се запомни с големите вълнения, които провокираха последователите на гостите от Германия. " Артилеристите " бяха обезпечили единствено 3 хиляди билета за пътуващите почитатели, само че те бяха пристигнали в Лондон с войска от 20 хиляди души. Всички щурмуваха стадиона и пробиха защитата, с цел да влязат на трибуните преди мача, заради което той бе отсрочен с час - вместо в 22:05 стартира в 23:05 часа.

В последна сметка служителите на реда се оправиха с напечената обстановка и откакто отделиха оборудването, съумяха да извадят извън почитателите без билети.

Те отпразнуваха завръщането на своя отбор в Европа за пръв път от 25 години насам с гръмогласно осъществяване на химна на отбора, палене на факли и хвърляне на бутилки по " Оксфорд стрийт ".

Иначе по време на дуела защитата бе засилена и пред гостуващите почитатели пазеха служители на реда с кучета. Все отново, всичко мина съвършено за домакините и нямаше съществени провали.

Арсенал изостана още в 9-ата минута след гол за гостите на Джон Кордоба. Чак през второто полувреме " артилеристите " пробиха отбранителния вал на " козлите " с красиво попадение на Сеад Колашинац. Санчес изригна със страховит гол в 67-ата минута, с цел да оформи обрата, а точка на разногласието постави Ектор Белерин в 82-ата. В другия мач от групата Цървена звезда и БАТЕ Борисов направиха тъждество 1:1 в Белград.

Ето всички резултати от дуелите в Лига Европа от 22:05 часа:

Група " G ":

Стяуа - Виктория (Пилзен) 3:0

Апоел (Беер Шева) - Лугано 2:1

Група " Н ":

Цървена звезда - БАТЕ Борисов 1:1

Арсенал - Кьолн 3:1

Група " I ":

Марсилия - Коняспор 1:0

Витория Гимараеш - Залцбург 1:1

Група " J ":

Херта - Атлетик (Билбао) 0:0

Зоря (Луганск) - Йостерсундс 0:2

Група " К ":

Витес - Лацио 2:3

Зулте Варегем - Ница 1:5

Група " L ":

Вардар (Скопие) - Зенит 0:5

Реал (Сосиедад) - Розенборг 4:0
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР