Арсенал изнесе лекция на Лестър на Емиратс и победи с

...
Арсенал изнесе лекция на Лестър на Емиратс и победи с
Коментари Харесай

Арсенал изнесе лекция на Лестър на Емиратс

Арсенал изнесе лекция на Лестър на " Емиратс " и победи с 2:0 в среща от 29-ия кръг на британската Висша лига. По този метод " артилеристите " се изкачи на четвърто място във краткотрайното класиране. Резултатът бе открит в 11-ата минута, когато след осъществяване от корнер на първа греда, Томас Партей с глава прати топката във вратата на Шмайхел.
Снимка: БГНЕС  Арсенал изнесе лекция на Лестър на
Около четвърт час след началото на второто полувреме Лаказет осъществя дузпа в горния десен ъгъл на датския пазач, с цел да удвои преднината на " артилеристите ", с което подпечата и третата поредна победа на своя отбор над този противник.

Още в седмата минута Мартинели излезе на чиста позиция и стреля в тялото на Шмайхел, само че след това се оказа, че бразилецът е бил в състояние на засада, което омаловажи положителната композиция на домакините, довела до доста добър късмет за разкриване на резултата.

Снимка: БГНЕС  Арсенал изнесе лекция на Лестър на
След единствено 11 минути игра, при осъществяване от корнер на първа греда, Томас Партей с глава прати топката неспасяемо във вратата на Шмайхел.

Десетина минути след попадението на домакините Барнс се откъсна и стреля, само че Рамсдейл развенча опита му.
Снимка: БГНЕС  Арсенал изнесе лекция на Лестър на
В 34-ата минута футболистите създадоа оке едно ужасно състояние. След центриране отдясно, Харви Барнс се извиси над всички и стреля с глава, само че Рамсдейл за следващ път сподели страховит инстикт и прати топката в ъглов удар, от който не произлезе нещо рисково.

Пет минути след началото на втората част се получи същинско безредие пред Шмайхел. Мартинели проби добре отляво и подаде към Лаказет, само че французинът бе блокиран. Секунди по-късно още веднъж опитния таран бе потърсен от собствен съотборник в дребното наказателно, само че датският пазач се намеси решаващо.
Снимка: БГНЕС  Арсенал изнесе лекция на Лестър на
Едва няколко минути след хаоса в наказателното поле на Лестър, последва ново безредие, след което Союнджу игра с ръка директно пред голлинията. След консултация с ВАР, Антъни Тейлър отсъди дузпа, която Александър Лаказет осъществя в горния десен ъгъл на вратата на " лисиците ".

Точно 20 минути след започването на второто полувреме Барнс едвам не се разписа от няколко метра, като единствено навременната интервенция на Трипиър лиши Лестър от понижаване на резултата.
Снимка: БГНЕС  Арсенал изнесе лекция на Лестър на
Осем минути преди края резервата Смит Роу бе изведен на добра позиция, само че изстрелът му диагонално срещна тялото на Шмайхел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР