Арсенал иска да се бори за титлата и да се

...
Арсенал иска да се бори за титлата и да се
Коментари Харесай

Артета за сблъсъка с Тотнъм: Най-важният мач за сезона

Арсенал желае да се бори за купата и да се показа чудесно в Шампионската лига, само че за мениджъра Микел Артета най-важният дуел е този с огромния противник Тотнъм. В неделя двата лондонски тима се изправят в дерби на “Емиратс ”.

“Няма потребност от мотивация за тази среща, тъй като това е най-големият ни мач за сезона ”, безапелационен беше треньорът.

“Те имат нов управител, който се оправя добре и промени цялостното чувство за и към клуба. Постекоглу също по този начин вкара нов жанр на игра и ние би трябвало да се приспособяваме към него ”, добави Артета.

“Наистина го одобрявам като експерт. Познавам негови футболисти и те приказват добре за него. ”

“Тотнъм се раздели с Хари Кейн, само че като цяло има доста други качества в играта си, които могат да създадат разликата. Хари беше специфичен играч, през който минаваше всичко. Но в този момент към този момент е друго и се вижда по какъв начин други футболисти демонстрират класата си. Ние ще се опитаме да им създадем проблеми. ”

Артета разяснява и новия договор на капитана Мартин Йодегор.

“Много се веселя за него, тъй като той заслужаваше това. Това е и отлична вест за Арсенал. Мартин откри място, където всички го почитат и обичат. Останалите играчи в отбора правят оценка неговите качества и желаят да се развиват дружно с него. Като цяло през последните години управлението направи доста, с цел да ни подсигури неизменност ”, спокоен е испанецът.

Мениджърът още веднъж обърна внимание и на въпроса с вратарския пост, на който в последните два мача беше Давид Рая за сметка на досегашния титуляр Аарън Рамсдейл. “Грижа ме е за всеки играч, който не играе. Но пък на мен ми е работа да взимам най-хубавите за тима решения. Не съм сигурен дали ми е елементарно, когато върша такива решения, само че за стомаха е мъчно. Искаш да накараш футболистите, които не играят, да се усещат мечтани. Засега Рамсдейл е човек, който с държанието си поддържа всички в отбора ”, сподели още Артета.

Мениджърът разкри, че има неустановеност към присъединяване на Габриел Мартинели. Със сигурност навън продължава да бъде Томас Партей.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР