Арсенал има силите да затрудни максимално Манчестър Сити, когато двата

...
Арсенал има силите да затрудни максимално Манчестър Сити, когато двата
Коментари Харесай

Гюндоган предупреди за ответен отговор на Арсенал

Арсенал има силите да затрудни оптимално Манчестър Сити, когато двата отбора се срещнат в четвъртък в мач от следващия кръг във Висшата лига, уверен е полузащитникът на " жителите " Илкай Гюндоган. Според немския национал " артилеристите " ще желаят да вземат реванш пред лична аудитория за провалянето с 0:3 от Сити във финала за купата на Лигата в неделя.

" Знаем метода, по който може да играе Арсенал. Те са мощен тим и ще ни бъде мъчно, тъй че би трябвало да бъдем готови. Определено няма да ни бъде елементарно, само че е малко необичайно да играем два пъти за четири дни ", сподели Гюндоган.

Up, under and in!@aguerosergiokun's opening goal against Arsenal from Every Angle https://t.co/D1aEalz4Qb #mancity pic.twitter.com/NJZ1GXNqwX
— Manchester City (@ManCity) February 26, 2018
След дуела с Арсенал Манчестър Сити приема Челси в неделя, а по-късно посреща и Базел в очертаващ се като протоколен реванш от осминафиналите в Шампионската лига.

" Предстоят ни значими мачове, като първият е против тим, който познаваме добре. Това обаче не би трябвало да ни успокоява. Няма място за отмора и за развлечение. Трябва да се готвим за всеки мач и да играем за всяка победа ", добави полузащитникът.

При триумф над Арсенал Сити ще си върне преднината от 16 точки пред втория Манчестър Юнайтед на върха в класирането във Висшата лига. Премиър лийг 28 кръг, четвъртък 1 март  Арсенал 21:45предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР