Арсенал има най-добрата защита в английското първенство по футбол и

...
Арсенал има най-добрата защита в английското първенство по футбол и
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул: Арсенал разполага с най-добрата защита във Висшата лига

Арсенал има най-хубавата отбрана в британското състезание по футбол и това дава късмет на " артилеристите " да вземат участие в борбата за купата, сигурен е анализаторът на Sky Sports Джейми Карагър. Отборът на Микел Артета надделя с 3:1 Ливърпул като хазаин и е на две точки от първото място.

Манчестър Сити е еднакъв с Арсенал на второто място, само че първенците са и с мач по-малко.
 Рио Фърдинанд: Тези от Арсенал били доста заблудени!
Рио Фърдинанд: Тези от Арсенал били доста заблудени!

" За миг си помислих, че са спечелили купата "

" Арсенал игра по-добре от Ливърпул във всички етапи, само че за мен най-вече се отличи мощната им отбрана. В нито един миг от мача не видях Ливърпул да заплашва вратата им. Нямах и познатото чувство, че голът е близо. Напротив, Ливърпул вкара с шанс и всички знаят това ", съобщи той в предаването Monday Night Football.

" И след края на мача споделих, че резултатът е по-добър за Манчестър Сити, в сравнение с за Арсенал. Те обаче имат дребни шансове да стигнат до купата и тези шансове идват от мощната им отбрана.

" Не приказвам единствено за това, че получават малко голове. Гледайки на око, без суха статистика, за мен персонално те са с най-хубавата отбрана във Висшата лига. Видяхме това и против Ливърпул, и против Манчестър Сити, който загуби с 0:1 на `Емирейтс`. Двете най-силни офанзиви не изглеждаха в нито един миг, че могат да вкарат. Това им дава късмет ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР