Арсенал има малко поле за грешка в надпреварата за титлата,

...
Арсенал има малко поле за грешка в надпреварата за титлата,
Коментари Харесай

Новини от Арсенал: Четирима играчи в краткия списък за заместник на Габриел Жезус, тъй като решението на Микел Артета е поставено под въпрос

Арсенал има малко поле за неточност в конкуренцията за купата, само че тимът на Микел Артета сподели предпочитание да продължи да натиска Манчестър Сити допустимо най-силно защото наподобяват да завършат сезона като първенци.

Артилеристите имат три оставащи мача, против Борнемут, Манчестър Юнайтед и Евертън, до момента в който Сити - с точка закъснение - има четири. След като приключиха с пет точки закъснение от своите противници през предишния сезон, хората на Микел Артета имат късмет да си отмъстят.

Независимо дали приключват преди всичко или остават по-малко, това лято може да бъде основен миг за Арсенал, както наподобява да продължи укрепването на трансферния пазар. Има огромен въпрос в офанзива, защото клубът евентуално е отворен за предложения за Габриел Жезус.

Трябва да бъде разпознат заместител на бразилеца, като се оферират четирима претенденти, само че това не е единствената тематика на полемика. Тук Mirror Football преглежда най-новите редове от Северен Лондон.

Профил на наследниците на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР