Арсенал и Виляреал играят при резуултат 0:0 в полуфинален реванш

...
Арсенал и Виляреал играят при резуултат 0:0 в полуфинален реванш
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арсенал - Виляреал, втора греда за домакините

Арсенал и Виляреал играят при резуултат 0:0 в полуфинален реванш от Лига Европа. "Жълтата подводница " съумя да надделее с 2:1 като хазаин в първата среща, само че интригата остава напълно жива и за реванша.

Първият късмет в мача пристигна за гостите, откакто Самюел Чукуезе опитва мерника си отдалеко, само че Лено се намеси добре. Домакините по този начин и не можеха да намерят добър темп в първите 15 минути, а тимът на Емери контролираше събитията на терена.

В 26-та минута обаче, като че ли от нищото, "артилеристите " сътвориха най-хубавото състояние в мача. След няколко следващи центрирания, с които Виляреал по този начин и не се справяше, топката стигна до Пиер-Емерик Обамеянг, който с удар с външната част на обувката разтресе дясната греда на Херонимо Рули.

Обамеянг още веднъж беше в центъра на събитията в 39-та минута. След бърза офанзива, Мартин Йодегард откри габонеца, който навлезе във вътрешността и стреля, а Херонимо Рули за малко щеше да изпусне топката във вратата си.

"Топчиите " започнаха стремително второто полувреме и след към 90 секунди Никола Пепе заплаши вратата на испанците, само че ударът му мина настрана. В 50-та минута Емил Смит-Роу получи голям подарък от Рули, само че не уцели опразнената врата от сложна позиция.

В идващите 5 минути поспедваха по 1 прецизен удар и за двата отбора, само че без проблеми за двамата вратари. В 71-та минута Роб Холдинг не нацели вратата на гостите след центриране на Сака, а Арсенал продължи да е извънредно безпринципен.

Холдинг още веднъж се регистрира с пропуск в 74-та минута, а 5 минути по-късно Обамеянг още веднъж уцели гредата, откакто получи отлично центриране от Ектор Бейерин отдясно. Късметът обаче обръщаше тил на "артилеристите " тоз път.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР