Арсенал и Ливърпул излизат днес от 22:00 часа на Емирейтс

...
Арсенал и Ливърпул излизат днес от 22:00 часа на Емирейтс
Коментари Харесай

Арсенал и Ливърпул в битка за спасяване на сезона

Арсенал и Ливърпул излизат през днешния ден от 22:00 часа на " Емирейтс " в мач от 30-ия кръг на британската Висша лига. Двата отбора се възползваха от паузата за национални тимове да си вземат глътка пресен въздух, поради неуверените представяния последните седмици.

Към момента първенците изненадващо заемат 7-о място в таблицата с 46 точки, а " артилеристите " са на нежеланата 9-а позиция с 42.

Мачът е доста значим и за двата отбора, като само победа ще резервира възможностите им за Топ 4.

Домакините ще са без бранителя Давид Луис, който е контузен. С контузии в лагера на Ливърпул са Джо Гомес, Върджил ван Дайк, Жоел Матип и Джордан Хендерсън.
 Снимка 521728
Източник:

Статистиката ни показва любопитно опълчване - Арсенал е отборът с минимум позволени голове през вторите полувремена - 10.

" Червените " пък са с най-вече осъществени попадения през вторите 45 минути на срещите - 18.

Към момента двата британски гранда се показват обичайно в Европа, където им предстоят тежки тествания. Ливърпул ще срещне Реал (Мадрид) в 1/4-финалите на Шампионска лига, до момента в който Арсенал се падна с летящия високо Славия (Прага).

В шампионата обаче показват ненадейно ниско равнище и през днешния ден е един от последните шансове на Артета, Клоп и техните ученици за изправителен.
 Мохамед Салах пред разлъка с Ливърпул
Мохамед Салах пред разлъка с Ливърпул

Иска ново предизвикателство
 Снимка 520844
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР