Арсенал е в криза! Това е ясно за всички! Тимът

...
Арсенал е в криза! Това е ясно за всички! Тимът
Коментари Харесай

Пеле, Елвис Пресли, "Епъл" и последната такава криза в "Арсенал"

" Арсенал " е в рецесия! Това е ясно за всички! Тимът е в серия от цели 9 мача без победа, а последното проваляне е от 13-ия в класирането " Брайтън ", освен това на личен терен.

Статистиката демонстрира ясно, че такава рецесия в обичания на кралица Елизабет II отбор не е имало от... 1977 година Тогава от 5 февруари до 2 април " артилеристите " не съумяват да победят в 10 следващи мача, а по-късно приключват на 8-а позиция в класирането.
9 мача без победа! " Арсенал " затъва и при Люнберг Най-лошата серия на "артилеристите " от 1977 година насам
1977 година в действителност не е доста бурна в политически проект, само че е белязана от няколко културни събития.

Великият Пеле да вземем за пример приключва футболната си кариера на 1 октомври след 3 международни трофеи и безчет значими и атрактивни попадения.

Снимка: Getty Images

Това е последната година в живота на великата музикална звезда Елвис Пресли . Той е открит мъртъв в дома си в Грейсленд след 23 години сполучлива кариера, след която музиката не е същата.

Една от фирмите, без която през днешния ден не можем да си представим света през днешния ден - " Епъл ", показва първия си личен компютър - " Епъл II ", откакто Стив Джобс, Стийв Возняк и Роналд Уейн основават компанията единствено година по-рано.

Снимка: Getty Images

След 11 години отпред на Индия харизматичната, само че спорна Индира Ганди губи свиканите от нея авансово парламентарни избори и би трябвало да се отдръпна от поста на министър-председател. Тя ще се завърне в политиката през 1980 година

През 1977 година американският президент Джими Картър подписва контракт с държавното управление на Панама за последователно прекосяване на едно от най-важните уреди в света - Панамския канал , под властта на централноамериканската страна.

Снимка: Getty Images

В Испания се организират първи демократични избори след диктаторското ръководство на военачалник Франко.

Във Франция за последно се организира екзекуция с... гилотина . Тунизиецът Хамида Джандуби е наказан на гибел поради ликвидиране.

Няма по какъв начин да не споменем, че това го годината на излизане на първия филм от сагата " Междузвездни воини " . Джордж Лукас показва " Епизод 4: Нова вяра " на 25 май.

Снимка: Getty Images

В " Арсенал " се борят с трагичната си футболна сага с нов управител - Фреди Люнгберг. Срещата с " Евертън " беше втората за него отпред на отбора след уволнението на Унай Емери. В тази връзка любопитна детайлност е, че той е роден във Витшьо, Швеция през... 1977 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР