Арсенал е силно мотивиран да спечели битката за титлата с

...
Арсенал е силно мотивиран да спечели битката за титлата с
Коментари Харесай

Артета: Искаме да детронираме Манчестър Сити

Арсенал е мощно стимулиран да завоюва борбата за купата с Манчестър Сити във Висшата лига, сподели мениджърът на отбора Микел Артета.

" Артилеристите " водеха в класирането от август насам, само че към този момент са втори в таблицата след загубата от първенеца Манчестър Сити с 1:3 в средата на седмицата с равни точки, само че по-лоша голова разлика от противника. Играчите на Артета имат и мач по-малко от Сити.

Арсенал гостува на следващия ден на Астън Вила, който е воден от някогашния управител на Арсенал Унай Емери.

" Знам какво би трябвало да създадем, с цел да продължим да сме на върха. Видяхме какво е равнището и какво би трябвало да създадем, с цел да се подобрим. Има доста позитивни неща, които да вземем от сезона до момента. Знаем, че би трябвало да сме по-ефективни във всеки един мач, с цел да детронираме Сити в края. Ние сме мощно стимулирани да създадем това ", сподели Артета пред кореспонденти.

" Създаваме обстановки, които не осъществяваме. От нас зависи да подобрим този съставен елемент, тъй като желаеме да печелим повече мачове. Така че сме мощно стимулирани за утрешния мач, тъй като желаеме да се представим добре и да спечелим ", добави той.

Томас Партей ще бъде подложен на обзор за мача в събота заради мускулен проблем, Емил Смит Роу ще бъде в състава, само че Габриел Жезус продължава да лекува контузия в коляното и към момента не се е възстановил.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР