Арсенал е пожелал да играе срещу Лудогорец. Любопитната новина е

...
Арсенал е пожелал да играе срещу Лудогорец. Любопитната новина е
Коментари Харесай

Арсенал се предложи на Лудогорец!

Арсенал е поискал да играе против Лудогорец. Любопитната вест е обвързвана с контрола, която " артилеристите " имат предпочитание да проведат в България през лятото на 2018 година.

От организацията, която провежда контролите на Арсенал, към този момент са отправили публична покана, като желаят инспекцията да се състои на 29 юли 2018 година в Разград, пишат сътрудниците от " Спортал ". Лудогорец, естествено, е склонен да премери сили с Арсенал, само че огромната спънка може да се окажат европейските клубни шампионати. Както е известно, родните отбори стартират от първите кръгове.

Припомняме, че Лудогорец и Арсенал играха предходната година в групите на Шампионската лига, когато британският отбор реализира две победи. В Англия воденият от Арсен Венгер отбор завоюва с 6:0, а в София - с 3:2. На дуела на Националния стадион Васил Левски Лудогорец поведе с 2:0 след голове на Джонатан Кафу и Кешерю, само че гостите обърнаха резултата след попадения на Гранит Джака, Оливие Жиру и Месут Йозил, който се разписа две минути преди края.

 Арсенал ще се опитва за Жоржиньо от Наполи
Венгер се прицели в халф на Наполи

Италианците са на върха в Серия " А "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР