Арсенал е първият клуб във Висшата лига, който стартира програма

...
Арсенал е първият клуб във Висшата лига, който стартира програма
Коментари Харесай

Как "Арсенал" реши да помогне на глухонемите фенове

" Арсенал " е първият клуб във Висшата лига, който започва стратегия за своите глухонемите почитатели или хора с нарушен слух. " Артилеристите " оповестиха, че започват напълно нова услуга в помощ на ентусиастите, която е разборатена с организацията SignVideo.

Феновете ще имат достъп до мобилно приложение, което ги води в уеб страницата на клуба, а там ще има секция за видеочат с лицензиран преводач от Британския жестомимичен език (BSL). Той ще оказва помощ на почитателите за разнообразни неща.

Чрез приложението почитателите ще могат да си поръчват артикули от фенмагазина, да резервират пропуски за обиколки на сезона, както и да си купуват билети. Именно затрудненото обслужване във фенмагазините е едно от най-честите недоволства на почитателите, които имат повреден слух.

Организацията SignVideo е компания, която към този момент сполучливо си партнира с част от английските банки, държавното управление и Националната здравна работа.

" Наясно сме, че BSL е най-разпространеният измежду глухонемите, по тази причина клубът откри метод да бъде в поддръжка на тези хора. Нашата стратегия " Арсенал за всеки " е ориентирана точно към такива начинания и сме доста удовлетворени ", сподели Алън Френсис, който е шеф на това направление в " Арсенал ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР