Арсенал е насочил погред към испанския пазар за подсилване на

...
Арсенал е насочил погред към испанския пазар за подсилване на
Коментари Харесай

Арсенал гледа към Испания в търсене на халф

Арсенал е насочил погред към испанския пазар за укрепване на халфовата си линия, написа " La Razon ". На " Емиратс " са хвърлили око на няколко футболисти, които са подобаващи за тази цел.

Първият набелязан от " Артилеристите " е халфът на Атлетико Мадрид Томас Партей. 27-годишният ганаец има уговорка за откупуване на стойност 47 милиона паунда и лондончани могат да го вземат, в случай че са подготвени да извадят тази сума.

Друг състезател, който е хванал окото на Арсенал е Енис Барди от Леванте. Мениджърът Микел Артета също по този начин е харесва и Марк Рока от Еспаньол, чиято цена ще падне фрапантно, в случай че каталунците изпаднат от елита, което е доста евентуално да се случи.

Не на последно място, англичаните наблюдават деликатно обстановката и с Карлос Солер от Валенсия. 23-годишният футболист прави мощен сезон и името му е свързвано и с първенеца Ливърпул. От Арсенал са подготвени да се включат в борбата за подписа му, само че халфът има много сериозна уговорка за откупуване на стойност 136 млн паунда.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР