Арсенал е насочил погледите към привличането на зашитника на Бенфика

...
Арсенал е насочил погледите към привличането на зашитника на Бенфика
Коментари Харесай

Арсенал разглежда за заместници на Косчелни

Арсенал е насочил погледите към привличането на зашитника на Бенфика Рубен Диас като възможен заместител за изразилия предпочитание да напусне Лоран Косчиелни.

Френският централен бранител разбуни духовете в лагера на “артилеристите “ откакто отхвърли да замине с тима на предсезонното турне в Съединени американски щати. Това сложи клуба в обстановка, в която би трябвало незабавно да преследва други възможности за укрепване на отбраната.

Според британските медии една от главните цели на лоноднския клуб е бранителя на Бенфика Рубен Диас. “Топчиите “ са следяли изявите на играча през целия минал сезон с концепцията да опитат да привлекат състезателя на “Емиратс “.

Проблем може да се окаже желаната за играча трансферна сума на стойност 54 милиона евро. Ограниченият бюджет от единствено 45 милиона паунда на Арсенал принуждава клуба да търси способи да разсрочи заплащанията за играчите, които желае да притегли.

Интерес към Диас демонстрира и Манчестър Юнайтед. В Португалия дори се твърди, че “червените дяволи “ са в напреднала фаза на договарянията с португалския отличник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР