Арсенал е на път да остане и без двете си

...
Арсенал е на път да остане и без двете си
Коментари Харесай

Месут Йозил е отказал да подпише нов договор с "Арсенал", приближава се до "Юнайтед"

" Арсенал " е на път да остане и без двете си огромни звезди пред идващото лято. След като съвсем несъмнено Алексис Санчес ще напусне поради изчитащия си контракт, покрай изхода на " Емиратс " е и Месут Йозил, твърди неделното издание на " Сънди мирър ".

Плеймейкърът е решил да отхвърли предлагането за нов контракт с " артилеристите " и да премине в " Манчестър юнайтед " като свободен сътрудник през идващия юли. Германският национал желае още веднъж да се събере с Жозе Моуриньо, който му беше треньор в " Реал " (Мадрид).

Португалският управител е огромен обожател на Йозил и постоянно е споменавал, че германецът е най-хубавият плеймейкър в света. Освен това фактът, че " алените дяволи " могат да го привлекат, без да заплащат трансферна сума, също улеснява вероятен ход.

В момента текат договаряния сред Йозил и " Арсенал ", като съгласно медиите на Острова халфът желае 250 хиляди паунда на седмица. Преминаване на " Олд Трафорд " обаче би бил следващ нечовечен удар по Арсен Венгер. Преди няколко години той продаде капитана си Робин ван Перси на " Юнайтед ".

Същата е обстановката с Алексис Санчес, който през идващото лято евентуално ще премине в " Манчестър сити ", с цел да се събере с някогашния си треньор Хосеп Гуардиола.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР