Арсенал е готов да плати исканите 70 милиона паунда, за

...
Арсенал е готов да плати исканите 70 милиона паунда, за
Коментари Харесай

Арсенал готов да вземе головата машина на Порто

Арсенал е подготвен да заплати желаните 70 милиона паунда, с цел да притегли нападателя на Порто Еванилсон през летния трансферен интервал. Макар „ артилеристите “ да вкараха пет на Кристъл Палас през уикенда, то офанзивата им не е на най-хубавото равнище през този сезон. Арсенал има шест вкарани гола по-малко от Манчестър Сити, само че единствено осем от тези голове са пристигнали от нападателите Габриел Жезус и Еди Нкетия.

В резултат на това лондончани желаят да се подсилят в офанзивната част, само че това няма да стане в този момент през зимата, защото клубът би влезнал под регулациите на Финансовия феърплей. Затова „ артилеристите “ и Микел Артета ще изчакат до лятото, когато се чака да форсират договарянията с „ драконите “ от Португалия за нападателя.

Според Fichajes, Арсенал се е насочил към Португалия, откакто за Виктор Осимен и Айвън Тони са желани суми от порядъка на 100 милиона английски лири и Еванилсон ще излезе по-евтино. 24-годишният нападател се радва на супер акция с Порто, като до този миг е вкарал 16 пъти и е подал за други 5 попадения.

Играчът пък е бил предложен персонално от новия скаут при англичаните – Пауло Шавиер, който е предложил обширен отчет за футболиста пред треньорския щаб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР