Арсенал е далеч по-добър отбор от миналата година и ще

...
Арсенал е далеч по-добър отбор от миналата година и ще
Коментари Харесай

Гари Невил засипа Арсенал със суперлативи

Арсенал е " надалеч по-добър тим " от предходната година и ще завоюва последните си три мача в британското състезание по футбол, съобщи анализаторът на Sky Sports Гари Невил. Той добави, че гостуването против Манчестър Юнайтед ще бъде последният огромен тест за лондончани.

Арсенал остана отпред на класирането във Висшата лига с победа с 3:2 против Тотнъм в неделя. Манчестър Сити обаче държи ориста на купата в свои ръце, защото е единствено на точка зад " артилеристите " и има мач по-малко. 

" Арсенал е надалеч по-добър тим от предходната година. Психически са непоклатими. Хората мислят, че е поради завръщането на Уилям Салиба, каквото е и моето мнение, само че не е единствено това. Те имат фокус, дисциплинираност и се грижат за всеки подробност в отбрана ", съобщи Невил.

" Може би се поразклатиха в няколко момента - против Вила и в Шампионската лига, само че това се случва на всеки тим. Каквото и да стане, те гледат единствено напред. Мениджърът им (Микел Артета - б.пр.) се грижи за това. Много по-напред са от позицията, в която бяха през предишния сезон ".

Останалите мачове на Арсенал са против Борнемут и Евертън вкъщи, а сред тях има посещение на Манчестър Юнайтед. Невил, някогашен капитан на " алените дяволи ", уточни точно този дуел като най-голямото предизвикателство за кандидат-шампионите.

" На 'Олд Трафорд' в никакъв случай не знаеш какво ще се случи. Този стадион може да бъде гробница за тимове, даже и в моментната форма на Манчестър Юнайтед. През тази година там печелеха доста от тимовете в долната половина на таблицата, само че на тези от горната половина въобще не им беше елементарно ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР