Арсен Венгер ще може да разчита на трима от основните

...
Арсен Венгер ще може да разчита на трима от основните
Коментари Харесай

Йозил, Уилшър и Чех се завръщат в игра за Арсенал

Арсен Венгер ще може да разчита на трима от главните футболисти от състава Месут Йозил, Джак Уилшър и Петър Чех в последната си европейска домакинска среща като управител на Арсенал. Лондночани излизат в четвъртък на "Емиратс " против Атлетико Мадрид в първи полуфинал от шампионата Лига Европа.

Вратарят Чех и полузащитниците Йозил и Уилшър ще бъдат разполагаем, откакто пропуснаха успеха над Уест Хям с 4:1 във Висшата лига през уикенда поради леки контузии, Тримата през днешния ден упражняваха обикновено и ще могат да играят на следващия ден.

Венгер съобщи, че се надява, че Хенрих Мхитарян ще се възвърне от травмата в коляното за реванша в Мадрид идната седмица.

Френският управител имаше по-лоши вести, идващи от положението на Мохамед Елнени, който получи контузия в глезена през уикенда.

"Елнени ще пропусне остатъка от сезона. Все отново има дребен късмет той да играе против Хъдърсфийлд в последния ни мач. Мисля, че той ще бъде разполагаем на Египет за Световното състезание в Русия, само че за Арсенал най-вероятно - не ", съобщи Арсен Венгер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР