Арсен Венгер потвърди, че Арсенал е в преговори с Борусия

...
Арсен Венгер потвърди, че Арсенал е в преговори с Борусия
Коментари Харесай

Венгер потвърди за преговори с Обамеянг

Арсен Венгер удостовери, че " Арсенал " е в договаряния с " Борусия " Дортмунд за нападателя Пиер-Емерик Обамеянг. Националът на Габон е определян от медии на Острова за несъмнено ново попълнение на лондончани, само че мениджърът на " Арсенал " съобщи, че към момента всичко е в ранна фаза.

" Сигурни ли сте или не сте сигурни? Не знам. В момента не сме близо да сключим договорка, без значение дали това е Обамеянг или някой различен. Окончателното решение не е взето ", съобщи Арсен Венгер.

На въпроса дали нападателят Оливие Жиру може да отиде в Дортмунд като част от договорка, Венгер отговори: " Преговорите не са стигнали до подобен стадий ".

Венгер също по този начин приказва за прехвърлянето, който изпрати Алексис Санчес в " Манчестър Юнайтед " в подмяна на полузащитника Хенрих Мхитарян.

" Ние губим състезател от международна класа и печелим състезател от международна класа. Колко дейно ще бъде това? Това ще бъде според от представянето на двамата играчи.

Мхитарян има качествата да се интегрира в нашата игра. Той може да играе на всевъзможни позиции - на фланговете и в средата на терена. Мисля, че той е доста еластичен и би трябвало да ни помогне да бъдем доста ефикасни и да продължим напред ", приключи Арсен Венгер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР