Арсен Венгер е бил уволнен от Арсенал“, а не е

...
Арсен Венгер е бил уволнен от Арсенал“, а не е
Коментари Харесай

„Арсенал“ уволнил Арсен Венгер

Арсен Венгер е бил уволнен от „ Арсенал “, а не е напуснал по лично предпочитание. Това разкриха медиите на Острова часове, откакто стана ясно, че французинът си потегля от „ Емирейтс “ в края на сезона. Според “Дейли Мейл “, опитният управител ще прибере 9 млн. паунда, защото има още една година от контракта, подписан през лятото на 2017 година Основната причина за преждевременната разлъка сред двете страни е изгубеното доверие от страна на притежателя Стан Кронке. А съгласно борда на шефовете, новината, че Венгер напуща клуба след 22 години може да повлияе позитивно на играчите и почитателите преди значимите полуфинални конфликти с „ Атлетико “ (Мадрид) в Лига Европа. Именно това е и единственият късмет „ артилеристите “ да играят от есента в Шампионската лига, само че за задачата би трябвало да завоюват втория по мощ клубен шампионат на Стария континент.
Във Франция пък разкриха, че Венгер може доста скоро да се завърне в специалността. Според „ Екип “, 68-годишният експерт е съвършен заместител на Унай Емери в ПСЖ. Не е загадка, че на „ Парк де Пренс “ търсят нов треньор след неуспеха на испанеца в Шампионската лига.
Изданието счита, че французинът е по-удачният претендент за треньорския пост на първенеца от Лига 1 пред главния любимец Томас Тухел.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР