Ароматът на кожата на партньора ни може да ни накара

...
Ароматът на кожата на партньора ни може да ни накара
Коментари Харесай

Ето Защо Мирисът Е Важен

Ароматът на кожата на колегата ни може да ни накара да се влюбим или най-малко да изпитваме непреодолимо привличане. Или пък да ни отврати.

Някои хора са по-слабо възприемчиви към миризмите и даже не подозират за тяхното значение за половия живот. Това обаче не значи, че ароматите не им работят, а при тях действието по-скоро е на подсъзнателно равнище.

При други хора обонянието е мощно развито. Тях учените отнасят към тъй наречените „обонятелен тип“, при който от полова позиция миризмата господства даже над зрението.

Внимание, в тази публикация не приказваме за миризмата на мръсни облекла, нечисто тяло или мазна коса. Или пък мирис на чесън, да вземем за пример.

Тук става дума за естествения мирис на кожата и косата на обичания човек. В това е включена и естествената миризма на пот, която може да е отблъскваща, само че може да работи привлекателно като същински афродизиак.

Тази миризма е извънредно самостоятелна и когато приказваме само и единствено за чистоплътен човек, тя в действителност може да притегля полово. Ако това ви учудва, може би просто още не сте попаднали на човек, който да мирише, както сетивата ви обичат.

Възможно е също миризмата на пот да бъде отблъскваща, само че последователно да стане привлекателна, в случай че към този момент е достигната избраната степен на полова възбуденост.

Миризмата на половите органи също е характерна както при мъжете, по този начин и при дамите. Естествената полова миризма работи възбуждащо на противоположния пол, когато сред сътрудниците към този момент е открита степен на непосредственост.

Ако тук се появи моментът на незадоволителна чистоплътност, това ще провокира полово омерзение.

Половата миризма е повече изразена при дамите, в сравнение с при мъжете по време на полов акт. Тя се ускорява от по-обилното обособяване на жлезите в половите органи и като цяло работи възбуждащо на колегата в съвсем 100% от случаите.

Миризмата на спермата също се отнася към половите миризми и има най-различни нюанси. Тук обаче въобще не е наложително тази миризма да работи полово на партньорката, написа lifestyle.bg. Тя може даже да я отблъсква, което обаче да не пречи на първичното й предпочитание за секс.

Все отново много връзки се разпадат, тъй като дамата не може да понесе миризмата на спермата.

И едно предизвестие – „Обонятелният тип“ може да долови нюанса на женските и мъжките тайни в едно. Така че, внимание, в случай че непрекъснатият ви сътрудник е от този вид. Той може да ви хване при провинение, тъй като ще улови миризмата даже през облеклата ви.

И най-после, само че не на последно място, образованието и месечната заплата тук нямат значение – телесните аромати са тясно свързани със половите страсти както при цивилизования, по този начин и при по-примитивния човек.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР