Аромат на успех се носи след Джони Деп. С неукротимост,

...
Аромат на успех се носи след Джони Деп. С неукротимост,
Коментари Харесай

Джони Деп обратно и в тази игра

Аромат на триумф се носи след Джони Деп. С необузданост, пикантни нотки, малко драма и хубав свършек. Да, нещата за артиста в действителност потръгнаха, а животът му наподобява е във напредък след края на прословутата борба с Амбър Хърд. И освен поради това. Звездата от " Карибски пирати " се завръща на стилната сцена.
 Джони Деп, TikTok, посланието му в платформата и по какъв начин Амбър Хърд отговори на него
Джони Деп завладя и TikTok

Актьорът изживява нов пик в кариерата си

Според TMZ 59-годишният американец възроди връзките си с Dior, като подписа контракт с стилната къща. Източници настояват, че става въпрос за седемцифрена договорка, която ще върне Джони Деп назад в играта. Всъщност, той още веднъж става лице на хитовия мъжкия мирис Sauvage.

За новото/старо партньорство удостоверяват и артистичните черно-бели фотоси на артиста, снимани от фамозния фотограф Грег Уилямс и пуснати в профила на Dior Beauty в Instagram.

" Безстрашен, само че човек - тъкмо какъвто е Savage " гласи надписът към обявата.

Снимките ще бъдат употребявани в нова акция за Dior, разкриват вътрешни лица за TMZ.

Джони Деп подписва контракт с Dior за първи път през 2015 година Ароматът Savage стремително става шлагер, и по този начин досега, в който рекламата с парфюма на Джони Деп изчезва от малкия екран. Причината, както всички се досещаме, са обвиняванията в принуждение над някогашната му брачна половинка.

Въпреки това, след драмата с артиста, " суровият и доблестен " мирис (както го разказва неговият основател Франсоа Демаши) става даже още по-популярен - на всеки три секунди се продава по едно шишенце. С единична цена от 160 $ това прави над 4.5 милиона доходи единствено за ден, писаха медиите още в края май.

А очевидно Джони Деп е влезнал в печеливша серия - и безусловно, и преносно. След правосъдния развой той отпътува за Лондон, където направи необикновено шоу с виртуозния китарист Джеф Бек. Заедно приготвят и взаимен албум. Малко по-късно Деп откри първата си независима арт галерия в Бирмингам. И откакто за нула време разпродаде всичките си 780 картини, артистът съумя да се снабди със сумата от 3.6 милиона $.
 Амбър Хърд, парцелът Yucca Valley в Калифорния и за какво актрисата е принудена да го продаде
Когато Амбър Хърд няма различен избор

Отчаяните времена изискват обезверени ограничения

Междувременно в живота на Амбър Хърд след края на процеса въобще не носи сладкият аромат на триумфа. Съдът отхвърли нов правосъден развой. Актрисата продаде имението си Yucca Valley в Калифорния - евентуално с цел да заплати големия дълг, който е натрупала по време на делото. А юристът ѝ отсече, че Хърд не може да заплати присъдата от 10.35 милиона $. Освен всичко, и застрахователните компании, на които тя разчиташе да покрият правосъдните разноски, взеха решение да се отдръпват след финала на делото.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР