Арогантното поведение на Тодор Желязков в Игри на волята е

...
Арогантното поведение на Тодор Желязков в Игри на волята е
Коментари Харесай

Лъсна мутренското минало на Тодор от Игри на волята

Арогантното държание на Тодор Желязков в " Игри на волята " е негова запазена марка, написа Блиц.

Той до последно се смяташе за най-хубавият, най-силният и най-заслужил успеха във формата, само че падна не от една, а от две дами. Йоанна и Екатерина му описаха играта и се сбъдна най-големият му призрачен сън - да падне от жена.
 Лъсна мутренското минало на Тодор от
Оказа се, че отвън формата Тодор има много престъпно минало. Той е част от известна мутренска формация, а в интернет плъзна клип, в който ясно се вижда и чува по какъв начин насочва закани към служители на реда. Тодор, който е от Бургас, в шоуто се представяше единствено като първенец по бразилско жиу житцу и треньор. Умишлено е пропуснал да спомене, че е участник в редица крими летописи. Прякорът му е Табуретката и преди няколко години бе разгласен за локално търсене поради побой над защитата в бургаска дискотека. Съден е за нахлуване и обир в ж.к. " Меден рудник ", като по време на ареста тогава оказа опозиция и атакува единия от униформените.

След убийството на Калоян Стоянчов-Голяма Рижа през 2009 точно Тодор Желязков бе измежду мутрите, които крещяха и обиждаха обществено служителите на реда, попречили им да линчуват Петко Лисичков. Той твърди, че дамата до него и трите им деца са го трансформирали, само че негови съграждани се изсмяха на това негово изказване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР