Арнолд Шварценегер знае кой е най-добрия начин да започнеш деня.

...
Арнолд Шварценегер знае кой е най-добрия начин да започнеш деня.
Коментари Харесай

Защо Арнолд Шварценегер отказва да мисли сутрин

Арнолд Шварценегер знае кой е най-хубавия метод да започнеш деня. 76-годишният артист разкри, че " не мисли ", когато се разсънва, а вместо това отива непосредствено на ранна подготовка. Подробности за утринния си режим звездата показа на благотворително събитие, проведено от списание Town & Country.
 Как Арнолд Шварценегер се е снабди с понито Уиски и магарето Лулу
Защо Арнолд Шварценегер отглежда пони и магаре

Животинското царство в дома на артиста е много съществено

" Сутрин се усещам добре. Ставам и храня животните си - кучетата, понито Уиски, магарето Лулу и дребното прасенце Шнели. И по-късно, наложително, отивам във фитнеса ", споделя някогашният първенец по културизъм. И разказва утринното си пътешестване до залата като " нещо, сходно на черно-бял филм ", а по-късно завръщането в дома в " пъстър филм ". " Това е по този начин, тъй като тренировката ме зарежда и ме кара да се усещам добре ", изяснява Шварценегер.

" И по тази причина постоянно споделям на хората, че основното нещо е заран незабавно да се заемат с някаква физическа активност. Да не мислят още със ставането, тъй като в мозъка нахлуват доста нелепости и отрицателни неща ", продължава той. " Това е методът да се почувстваме по-добре и да гледаме позитивно на света. "

 добави и, че точно отдадеността му на утринната рутина го е запазила " сполучлив " и в работата, и в - на дъщерите Катрин (33 г.) и Кристина (31 г) и на синовете Патрик (30 г.) и Кристофър, (26 г.).

Актьорът от " Терминатор " разиска и какво го стимулира за филантропските му упоритости и желанията за щедрост. " Когато осъзнаеш, че си създание на доста хора, които са ти помогнали да бъдеш това, което си, няма по какъв начин да не си кажеш: " Момент, може би е време и аз да оказа помощ в подмяна. "
 Коя е Хийтър Милиган - половинката на Арнолд Шварценегер
Коя е дамата до Арнолд Шварценегер

Какво знаем за Хийтър Милиган

Арнолд означи по какъв начин образованието на участници в параолимпийските игри през 70-те години го е предиздвикало да се усеща " толкоз добре " и му е донесло същинско задоволство. И той ден сегашен той се занимава с стратегии, насърчаващи фитнес заниманията. " Първата половина от живота ми беше отдадена на мен. Втората обричам на това да направя света по-добро място ", уверен е артистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР