Арнолд Шварценегер все още не е преключил! Той ще направи

...
Арнолд Шварценегер все още не е преключил! Той ще направи
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер се завръща в Командо 2

Арнолд Шварценегер към момента не е преключил! Той ще направи продължение на един от своите екшън филми.


Терминаторът не е единственият филм, в който някогашният губернатор споделя: „ Ще се върна “. Той го съобщи в Командо от 1985 година, а в този момент Арнолд Шварценегер съблюдава обещанието си, като се завръща за Командо 2, заяви “Giant freakin robot ”.

Работното заглавие на продължението е Commando: Retribution, а Шварценегер ще повтори ролята си на някогашния полковник от специфичните сили Джон Матрикс.

Според сюжета на втората част, сюжетът няма да се отклони прекомерно надалеч от оригинала. Героят на Шварценегер е заставен да се пенсионира, когато щерка му е отвлечена, което го води на високорискова задача да я избави и да разбие безмилостните нарушители, виновни за това.

Този звучи много непосредствен до първия филм, в който щерка му Джени (Алиса Милано) е отвлечена от наемници, отваряйки вратата за доста престрелки.

Продукцията е забавен ход за Арнолд Шварценегер, който ще навърши 80 години в края на юли. Работата му върху FUBAR на Netflix сподели, че не е завършил нито с актьорската игра, нито с екшън жанра. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР