Арнолд Шварценегер винаги се е опитвал да мотивира не само

...
Арнолд Шварценегер винаги се е опитвал да мотивира не само
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер най-сетне ще направи това, което всички искат

Арнолд Шварценегер постоянно се е опитвал да стимулира освен хората, занимаващи с бодибилдинг и фитнес, само че и всички останали.
 Как се оправя с бърнаута Арнолд Шварценгер
Как се оправя с бърнаута Арнолд Шварценгер

Съветите на една легенда

Той неколкократно е споделял своята рецепта за триумф, която непроменяемо включва това да бъде потребен и да дава назад на хората и общността си. И най-накрая е решил да събере всичко това в книга.

Be Useful: Seven Tools for Life би трябвало да излезе на пазара на 10 октомври тази година в нея Шварценегер споделя, че е описал своите седем правила за триумф. Една от аргументите е, че той в никакъв случай не е мислел, че устремът му към върха в бодибилдинга ще го трансформира в една от най-големите звезди въобще.

В дневния си бюлетин Арнолд Шварценегер споделя, че татко му постоянно го е насърчавал да бъде потребен, а с тази книга той счита, че ще направи тъкмо това. Защото счита, че има доста хора, които страдат от обстоятелството, че нямат цел и не се усещат потребни и значими.
 Защо Арнолд Шварценегер запълва дупка на пътя
Защо Арнолд Шварценегер собственоръчно запълва дупки по улицата

Пример за подръжание

" Затова мисля, че моята философия може да бъде в действителност потребна и да оказва помощ на тези хора да намерят своето предопределение. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР