Арнолд Шварценегер в момента е в процес на промотиране на

...
Арнолд Шварценегер в момента е в процес на промотиране на
Коментари Харесай

Коя е жената до Арнолд Шварценегер

Арнолд Шварценегер сега е в развой на промотиране на книгата си Be Useful: Seven Tools for Life, която ще бъде пусната в продажба от 10 октомври.
 Арнолд Шварценегер и дислексията, макар която записа Be Useful: Seven Tools for Life като аудиокнига
Битката на Арнолд Шварценегер с дислексията

Поредна доза мотивация

Покрай това артистът дава доста и най-различни изявленията, в които приказва за живота си и поуките, които е извлякъл от грешките си. В някои от тях загатва и половинката си  Хийтър Милиган , без обаче да дава кой знае какви подробности около личността ѝ.

Ето за какво взехме решение да се поразровим, с цел да разберем коя тъкмо е дамата до Шварценегер. Не знаем тъкмо от кой момент двамата са дружно, само че за първи път се заприказва, че сред тях има нещо през 2013 година - две години след шумния бракоразвод на актьора с журналистката Мария Шрайвър.
 Снимка 636652

Хийтър Милиган е физиотерапевт и има над 20 години опит в специалността, като има учредена и лична компанията - OrthoSport, написа People. Освен това тя има приключена и магистърска степен по бизнес администрация в Лас Вегас, Невада.
 Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър - в какви връзки са някогашните съпрузи
Разбира ли се с някогашната си брачна половинка Арнолд Шварценегер

Сега артистът написа мотивиращи книги

Според описанието в уеб страницата ѝ, Милиган има три високо ценени документа, което я прави измежду най-хубавите физиотерапевти в страната. Преди да се насочи към физиотерапията и личен бизнес е била гимнастичка и се е явявала на надпревари.

В момента пък работи интензивно с редица спортисти от UFC, NBA и NFL. Също като Арнолд Шварценегер обича животните и има две кучета. В профила си в Instagram също по този начин постоянно споделя фотоси и видеа на понито и магарето на артиста, които той отглежда в дома си.

Арнолд Шварценегер и Хийтър Милиган се срещат през 2012 година, когато артистът се възвръща от интервенция в рамото и се приготвя за фотосите на " Невъзможно бягство ". Тогава лекарят му предлага точно Милиган и възстановяването протича сполучливо.
 Кой е Малкъм Макрей - брачният партньор на Аня Тейлър-Джой
След тайната женитба - кой е брачният партньор на Аня Тейлър-Джой

Какво знаем за Малкъм Макрей

Арнолд споделя, че по-късно я е поканил на обяд, с цел да ѝ благодари и по този начин нещата са пламнали сред тях. В момента тя се схваща доста добре с децата на артиста. В скорошно изявление за People Арнолд Шварценегер споделя, че Милиган е извънредно самостоятелна и работи старателно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР